El lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb fins analítics i tècnics per millorar l'experiència de navegació. Pot acceptar-les totes o canviar les preferències dels seus galetes al botó de Configuració. Més informació a Política de cookies.

logotip Bons Comerç Tarragona

Establiments adherits Suport al registre Com funciona? Alta d'establiments Necessites ajuda?

Farmacia Esplugas Solé

Parafarmàcia

Farmacia Esplugas Solé

Icona vectorial localitzacióFarmàcia Esplugas Solé, Ortopedia, Parafarmacia y Dietética en Tarragona, Carrer de Jaume I, Tarragona, España


Icona vectorial teléfon977139854


Icona vectorial cursor webhttps://www.farmaciaesplugas.es/

La Farmàcia Esplugas es troba situada a la vora de la Mediterrània, al costat del emblemàtic barri del Serrallo de Tarragona. La nostra missió, que vam iniciar el 2015, és oferir un servei sanitari a la comunitat, millorant així la qualitat de vida de les persones. Dia rere dia, ens esforcem perquè els nostres clients percebin la farmàcia com un punt de referència en temes de salut, on podrà obtenir informació fiable, concreta i de qualitat. El nostre servei es caracteritza per oferir un tracte proper i amable per part del nostre personal, basat en l'escolta activa de les necessitats del pacient i la recerca contínua de la millor solució en cada cas. Per tot això és fonamental crear un clima íntim i de confiança que permeti una interacció fluida i on el pacient pugui obtenir les respostes que necessita. A la farmàcia Esplugas ens agrada formar part de la solució, i aquest és el repte que ens motiva a implicar-nos i buscar sempre la millor alternativa per a cada pacient.

Altres establiments del sector "Parafarmàcia"----

FARMACIA ZARA

Parafarmàcia

FARMACIA FULLANA (Cristòfor Colom, 1)

Parafarmàcia

HERBOLARI L'OLIU

Parafarmàcia

FARMÀCIA MARTA PEYA

Parafarmàcia

Icono cerrar

Recuperar la contrasenya

Escriu l’adreça de correu electrònic amb la que et vas registrar. Rebràs un enllaç temporal per substituir la teva contrasenya.

Icono cerrar