El lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb fins analítics i tècnics per millorar l'experiència de navegació. Pot acceptar-les totes o canviar les preferències dels seus galetes al botó de Configuració. Més informació a Política de cookies.

logotip Bons Comerç Tarragona

Establiments adherits Suport al registre Com funciona? Alta d'establiments Necessites ajuda?

FARMACIA M.ESTHER FERNANDEZ CABRE

Parafarmàcia

FARMACIA M.ESTHER FERNANDEZ CABRE

Icona vectorial localitzacióCarrer de Pere Martell, 5, Tarragona, España


Icona vectorial teléfon686108210


Icona vectorial cursor webfarmaciafernandezcabre.com

Som una farmacia establerta des de l'any 1981 amb un equip de professionals ben formats, amb vocació de servei, per tenir cura de les persones que vulguin confiar en nosaltres i preparats per donar el millor de nosaltres per a dur a terme aquest objectiu. Hem atès durant aquests anys varies generacions de clients/pacients, sempre estan al seu costat per tal de millorar la seva salut , prevenir la malaltia i millorar la qualitat de vida. El nostre dia a dia consisteix en: *Dispensar els medicaments prescrits per tractar les diverses patologies, fent seguiment farmacològic, *Oferint consell farmacèutic en prevenció de la salut i en fitoteràpia, , *Prevenció cardiovascular, com ara control de la pressió i detecció d’arítmies, *Ajudant al compliment del tractament farmacològic amb la preparació de la medicació diària, *Assessorant en els tractaments per deixar l’hàbit del tabac, *Realitzant proves analítiques ràpides, com ara glucosa, colesterol, etc... *Tenint cura de la pell, tant dermocosmètica com capil·lar, *Atenent als mes petits de la casa i les embarassades amb articles de puericultura i alimentació, *Donant consell en nutrició en les diferents etapes de la vida, *I, com no, dispensant productes de veterinària per les nostres mascotes, entre d'altres serveis. Us esperem al carrer Pere Martell n.5 de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del mati a les 9 del vespre i els dissabtes de 9 a 2 del migdia.. Gràcies per confiar en nosaltres.

Altres establiments del sector "Parafarmàcia"----

FARMACIA DOMINGO

Parafarmàcia

Farmàcia Maria Font-Quer Pellicer

Parafarmàcia

FARMACIA FULLANA (Cristòfor Colom, 1)

Parafarmàcia

FARMÀCIA TORRES JORDI

Parafarmàcia

Icono cerrar

Recuperar la contrasenya

Escriu l’adreça de correu electrònic amb la que et vas registrar. Rebràs un enllaç temporal per substituir la teva contrasenya.

Icono cerrar