L’Ajuntament de Tarragona posa en marxa la campanya BONS COMERÇ TGN per fomentar el comerç a la ciutat gràcies als bons descompte de 5 € que repartirà per bescanviar als establiments comercials, de serveis, hostaleria i restauració de la ciutat.

Cada persona podrà descarregar-se fins a 10 bons descompte de 5 € (50 € en total per gastar en diferents establiments). Campanya oberta tant a ciutadans de Tarragona com a visitants. Els Bons Comerç TGN tenen una validesa de 15 dies naturals. Tens un establiment? Vols adherir-te a la campanya BONS COMERÇ TGN? Inscriu-t’hi sense cost.

COM FUNCIONEN ELS BONS COMERÇ TGN?

Descarrega’t l’Annex-1, omple el formulari. Descarrega’t l’Annex-2, omple el formulari. Registra’t per participar en la campanya.

Rebràs un correu electrònic amb les dades d’accés a l’aplicatiu per poder validar els bons descompte dels teus clients. Important! Necessitaràs tenir un dispositiu electrònic (ordinador, tauleta o smartphone) a l’establiment.

Quan comenci la campanya, cada cop que un usuari pagui fent ús dels bons descompte, hauràs de registrar la compra a l’aplicatiu.

En menys de 7 dies, la Cambra de Comerç de Tarragona et transferirà els diners corresponents al valor dels bons descompte.

TOT SÓN AVANTATGES

Compra mínima garantida: Per cada bo descompte de 5 € que es bescanviï al teu establiment, el client farà una despesa mínima de 15 €.

Increment del tiquet mig de venda: L’ús dels bons descompte incentiva als consumidors que acostumen a consumir entre un 20 i un 25% més de l’habitual.

Més interacció amb la ciutat: Participar en la campanya és totalment gratuït i pot contribuir a fer que tant clients nous com habituals visitin el teu establiment.

VOLS SABER-NE MÉS?

Escriu-nos a bonstgn@tarragona.cat

O truca’ns al 977 245 577 o al 663 732 020