El lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb fins analítics i tècnics per millorar l'experiència de navegació. Pot acceptar-les totes o canviar les preferències dels seus galetes al botó de Configuració. Més informació a Política de cookies.

logotip Bons Comerç Tarragona

Establiments adherits Suport al registre Com funciona? Alta d'establiments Necessites ajuda?
ES CA

La relació entre el comerç amb la ciutadania és el que ha omplert de vida la nostra ciutat

L’Ajuntament de Tarragona posa en marxa la 3a edició de la campanya Bons Comerç TGN per fomentar el comerç a la ciutat. A partir del 31 de maig disposa de 4 bons descompte de 5 € (20 € en total) per bescanviar als establiments comercials de serveis, hostaleria i restauració de la ciutat.

Avantatges títolAvantatges

  • Compra mínima garantida: Per cada bo descompte de 5 € que es bescanviï al teu establiment, el client farà una despesa mínima de 15 €.
  • Increment del tiquet mig de venda: L’ús dels bons descompte incentiva als consumidors que acostumen a consumir entre un 20 i un 25% més de l’habitual.
  • Més interacció amb la ciutat: Participar en la campanya és totalment gratuït i pot contribuir a fer que tant clients nous com habituals visitin el teu establiment.

Com funciona?

  1. Registra’t per participar en la campanya. (Consulta els requisits en aquest web).
  2. Un cop s’hagi validat l’establiment, rebràs un correu electrònic amb les dades d’accés a la plataforma per poder registrar els bons descompte dels teus clients.
  3. Quan comenci la campanya, cada cop que un usuari pagui fent ús dels bons, hauràs de registrar la compra a l’aplicatiu.
  4. En menys de 7 dies, la Cambra de Comerç de Tarragona et transferirà els diners corresponents al valor dels bons descompte.

Important: Necessitaràs tenir un dispositiu electrònic (ordinador, tauleta o smartphone) a l’establiment.

Tens un establiment? Vols adherir-te a la campanya Bons Comerç TGN?

No esperis més i omple el formulari! Tot són avantatges.

Inscriu el teu establiment


fotografía de una dependienta
Icono cerrar

Recuperar la contrasenya

Escriu l’adreça de correu electrònic amb la que et vas registrar. Rebràs un enllaç temporal per substituir la teva contrasenya.

Icono cerrar